Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » 2016 » Savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacijos ataskaitinis susirinkimas Anykščiuose

Savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacijos ataskaitinis susirinkimas Anykščiuose

Savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacijos ataskaitinis susirinkimas Anykščiuose

Grupė Karolinos Praniauskaitės viešosios bibliotekos darbuotojų dalyvavo savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacijos ataskaitiniame susirinkime Anykščiuose.
Respublikos savivaldybių viešųjų bibliotekų darbuotojus sveikino Anykščių savivaldybės meras, LR Kultūros viceministras dr. R. Jarockis, Lietuvos savivaldybių asociacijos patarėjas švietimo ir kultūros klausimais J. Mickus, prof. Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos generalinis direktorius R.Gudauskas, kolegos iš Ukrainos, Rusijos, Slovėnijos bibliotekų ir kiti.
Savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacijos prezidentė Danguolė Abazoriuvienė apžvelgė pačios didžiausios bibliotekininkus atstovaujančios organizacijos-asociacijos veiklos rezultatus už 2015 metus, pagrindines veiklos kryptis, pristatė gerąją viešųjų bibliotekų veiklos patirtį, įvykdytus asociacijos projektus, įgyvendintas idėjas.
Asociacija prieš pora metų iniciavo respublikinį bibliotekų ,,Metų nominacija“ konkursą, kurio tikslai-skatinti viešąsias bibliotekas bei filialus kūrybingai ir inovatyviai dirbti, įvertinti, geriausius jų pasiekimus, informuoti visuomenę apie Lietuvos bibliotekų veiklą.
Už įvairiapusišką veiklą, telkiant Varnių miesto bendruomenę, bendradarbiavimą su kitomis ten veikiančiomis institucijomis padėkos raštu buvo apdovanotas Varnių miesto filialas.
Darbuotojai apsilankė Anykščių L. ir S. Didžiulių viešojoje bibliotekoje, pasidžiaugė naujomis ir erdviomis patalpomis, domėjosi jos veikla, kuri yra įvairiapusiška ir orientuota į įvairią auditoriją ir tenkina įvairių amžiaus grupių žmonių poreikius.
Visus sužavėjo Anykščių kultūros paveldas, o turistiniuose traukos objektuose patirta puikių emocijų.

Karolinos Praniauskaitės viešosios bibliotekos direktorė
Virginija Černiauskienė

 
Savanoris bibliotekoje