Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Geismų miestelis

Geismų miestelis

Geismų miestelis

Autorė: Nora Roberts

Viena populiariausių New York Times rašytojų Nora Roberts sukūrė intriguojantį romaną apie mažo miestelio paslaptis, skandalingus meilės nuotykius ir jauną moterį, ieškančią priebėgos, bet įsipainiojančią į kibius žudiko maniako tinklus.
Perdegusi ir vis dar neatsigavusi po prastai pasibaigusio meilės romano pasaulinio garso smuikininkė Karolina Veiverli atvyksta į savo senelių namus Inosense, Misisipėje, nurimti ir atgauti jėgų. Tačiau ilsėtis sunkiai sekasi — iš pradžių ją trikdo Takeris Longstritas, žavingas vietinis lovelasas, o paskui užgriūva kraupūs įvykiai.
Inosensą purto žudiko maniako nusikaltimai — negailestingas jo peilis drasko mieguisto pietų miestelio ramybės šydą, paskui save palikdamas sudarkytus moterų kūnus. Kai nusikaltimų tirti atvyksta federalinis agentas, į paviršių iškyla didžiausios miestelio paslaptys, ir Takeris tampa pagrindiniu įtariamuoju, o drumstuose tvenkinio vandenyse už namelio aptikus dar vieną plūduriuojančią auką, Karolina taip pat neišvengiamai atsiduria pamišėlio kelyje; gali būti, kad žudikas yra daug arčiau, nei jie įsivaizduoja.

 
Savanoris bibliotekoje