Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Nesidairyk atgal

Nesidairyk atgal

Nesidairyk atgal

Autorius: Lee Child

"Nesidairyk atgal" - įtampos ir netikėtumų kupinas trileris apie Džeką Ryčerį, kurį kine įkūnija pats Tomas Cruise’as.
Į praeitį nugrimzdusios paslaptys pasivys tada, kai mažiausiai to tikėsies...
Buvęs karo policininkas Džekas Ryčeris apkaltinamas žmogžudyste, kuri buvo įvykdyta prieš šešiolika metų. Siekdamas įrodyti savo nekaltumą, jis imasi ieškoti tiesos, o ant kulnų jam lipa buvę kolegos iš karo policijos, FTB ir žmonės, kurių tapatybės Ryčeris nežino...
Aiškėja, kad praeityje įvykdytas nusikaltimas slepia didžiulį sąmokslą ir jo gijos nusidriekia iki pačių aukščiausių valdžios postų.
Ar pavyks buvusiam policininkui rasti tikruosius nusikaltėlius ir ką netikėto atskleis šešiolikos metų senumo byla?
Pasaulio skaitytojai pamėgo įtampos ir netikėtų siužeto vingių nestokojančias knygas apie Džeką Ryčerį. Tai herojus, į kurį lygiuotis nori visi vyrai, o moterys jį tiesiog dievina. Tad nenuostabu, kad Džeką Ryčerį kine įkūnija pats Tomas Cruise’as, o šio personažo kūrėjas Lee Childas laikomas vienu geriausių rašytojų.
Lee Childas (g. 1954) – detektyvų meistras, sukūręs Džeko Ryčerio personažą, kuris pelnė pasaulinį skaitytojų pripažinimą. Autoriaus knygos puikuojasi „The New York Times“ bestselerių sąrašuose, graibstomos knygynuose ir yra pelniusios ne vieną prestižinį apdovanojimą. Jos išleistos daugiau nei 70 milijonų tiražu, išverstos į 45 kalbas. Šio rašytojo kūryba domina ir kino kūrėjus – jo romanai „Vienas šūvis“ ir „Nesidairyk atgal“ ekranizuoti kine.

 
Savanoris bibliotekoje