Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Kupidonas kartoniniais sparnais

Kupidonas kartoniniais sparnais

Kupidonas kartoniniais sparnais

Autorė: Raphaëlle Giordano

Raphaëlle Giordano jau spėjo išgarsėti savo knygomis „Tavo gyvenimas prasideda supratus, kad gyveni tik kartą“ ir „Diena, kai liūtai ims ėsti salotas“. Naujausias jos romanas tęsia geriausias tokių knygų kaip „Dievas visada keliauja incognito“ (aut. Laurent Gounelle) tradicijas ir skiriamas visiems, kurie ieško įkvepiančios, kasdienes problemas padedančios spręsti literatūros.

Meredita – dar niekam nežinoma aktorė, trokštanti savo jėgomis padaryti karjerą. Ji tikrai myli Antuaną, bet dar nėra pasiruošusi įsipareigoti. Mergina įsitikinusi, jog santykiuose turi padaryti pertrauką, kad pamatytų viską iš šalies ir nuspręstų, ko iš tikrųjų nori gyvenime. Ji privalo užduoti sau svarbius klausimus: kaip tinkamai mylėti save? Kaip mylėti kitą paliekant jam erdvės? Kaip jį suprasti ir išsaugoti aistros ugnį? Ar įmanoma susikurti savo laimę, ar ji nuo mūsų nepriklauso?
Mergina mano, kad, įdėjusi pakankamai darbo ir pastangų, tapusi atviresnė, gali išmokti mylėti geriau, išsiugdyti savo mylėgebą. Antuanas sutrikęs ir nuliūdęs, bet sutinka duoti jai 6 mėnesius ir 1 dieną. Ji pažada sugrįžti. Taip prasideda Mereditos meilės kelionė, paįvairinama Kupidono pokštų. Tik ar ji ras atsakymus į savo klausimus? Ar tada nebus per vėlu? Romane gausu gyvenimiškos išminties, kaip išsaugoti santykius ir išlikti poroje, o knygos pabaigoje pateikiama glausta meilės patarimų santrauka.

 
Savanoris bibliotekoje