Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Pradėti. Ciklas Again #1

Pradėti. Ciklas Again #1

Autorė: Mona Kasten

pradeti ciklas again 1Pradėti viską iš pradžių – karščiausias Alijos Harper noras. Ji persikrausto studijuoti į mažą miestelį Vudshilą, palikdama tėvų namus, gyvenimo juose taisykles ir praeities vaiduoklius toli nuo savęs.
Bet ji nesitikėjo, kad teks nuomotis butą drauge su arogantišku vaikinu. Nors Keidenas Vaitas, tatuiruotas akiplėša, neapsakomai patrauklus, Alija netrokšta su juo trintis viename bute. Juolab kad jis visų pirma jai išvardija bendro gyvenimo taisykles. Svarbiausia jų – niekada vienam su kitu nesuartėti.
Jis nustato taisykles, ji jas visas sulaužo.
Mona Kasten gimė 1992 m. Šiaurės Vokietijoje, ten gyvena iki šiol. Visur, išskyrus paskaitas universitete, – neretai ir per jas, – kuria istorijas apie jaunus žmones ir dideles bei mažas jų sprendžiamas problemas. Rašytoja turi vyrą, kačių ir galybę knygų. Dievina įvairiausių rūšių kavą, ilgus pasivaikščiojimus miške ir dienas, kai gali atsidėti vien kūrybai. Mielai bendrauja su savo skaitytojais per tviterį (@MonaKasten). Daugiau informacijos interneto svetainėje adresu www.monakasten.de.
Mona Kasten yra ryškiausia New adult žanro žvaigždė Vokietijoje, savo knygų serija „Again“ sužavėjusi skaitytojus ir net keletą kartų apdovanota LovelyBooks Reader’s premija. Serijos „Again“ parduota daugiau nei 600 tūkst. egzempliorių, „Spiegel“ bestselerių sąraše ji laikėsi net 27 savaites.

 
Savanoris bibliotekoje