Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Pykčio šokis. Kaip pakeisti santykius su artimiausiais žmonėmis

Pykčio šokis. Kaip pakeisti santykius su artimiausiais žmonėmis

Autorė: Harriet Lerner

pykcio sokis„Pyktis yra signalas, kurį verta išgirsti“, – rašo pripažinimą pelniusi garsi psichoterapeutė ir bendravimo specialistė dr. H. Lerner jau klasika tapusioje knygoje, kuri pirmą kartą išleista 1985 metais, tačiau iki šiol neprarado aktualumo nei tarp skaitytojų, nei tarp specialistų. Knyga išversta į keliasdešimt kalbų ir sulaukė daugiau nei 30 skirtingų leidimų, jos parduota per 2 milijonus kopijų.
„Pykčio šokis“ pakeitė daugybės žmonių mąstymą ir gyvenimą. Nors pyktis nusipelno mūsų dėmesio ir pagarbos, moterys labai dažnai linkusios jį nutylėti, visiškai neigti arba lieti tokiu būdu, kuris tik verčia jas jaustis bejėges. Šioje turiningoje ir vaizdžiai parašytoje knygoje autorė moko moteris atrasti tikrąsias savo pykčio priežastis ir panaudoti pyktį svarioms ir prasmingoms permainoms santykiuose su artimaisiais.
„Pykčio šokio“ autorė teigia, kad dauguma mūsų problemų dėl pykčio kyla tada, kai mums tenka rinktis: ar išlaikyti santykius, ar būti savimi. Šioje knygoje rašoma, kaip turėti ir viena, ir kita.
„Iš visų knygų moterims apie asmeninius santykius ir jų keitimą ši yra pati solidžiausia. Joje ras įkvėpimo visos moterys, kad ir kokio amžiaus būtų, kad ir kokį išsilavinimą ar gyvenimo patirtį turėtų.“ (Peggy Papp).

 
Savanoris bibliotekoje