Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Bendrininkai

Bendrininkai

Autorė: Sandra Brown

BendrininkaiGūdžią naktį keturi iš pažiūros nieko bendra neturintys žmonės įvykdo stambią vagystę. Jie susitaria susitikti po pusės metų ir pasidalinti grobį. Bet iki ryto jų planas žlunga. Vienas jų atsiduria ligoninėje. Antras atsiduria kalėjime. Trečias guli lavoninėje. O ketvirtas pasprunka su grobiu.
Po 20 metų. Arden Maksvel taip ir nesusitaiko su tuo, kad tėvas paliko ją ir seserį. Jos tėvas, spėjama, dingo su pavogtais pinigais, nužudęs vieną iš bendrininkų. Patyrusi aibę asmeninių nesėkmių, ji nusprendžia grįžti į šeimos namus prie paslaptingo Kado ežero ir pagaliau rasti atsakymus į daugybę jai ramybės neduodančių klausimų. Ji nenumano, kad kiekvieną jos žingsnį stebi du jos tėvo bendrininkai...
Sandra Brown (Sandra Braun, g. 1948 m.) JAV rašytoja, detektyvinių trilerių autorė, yra parašiusi per 70 knygų. Jos išverstos į daugiau kaip 30 kalbų. Daugelis Sandros Brown romanų yra skaitomiausių Įtemptas romanas, kupinas romantiškos nežinios Paskutinis siužeto posūkis nustebins skaitytoją. Spartus tempas, sklandus pasakojimas, išradingos veiksmo scenos ir truputis aistringos romantikos daro šį kūrinį neprilygstamą. S. Braun nenustoja mūsų intriguoti. – „Publishers Weekly".

 
Savanoris bibliotekoje