Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Visa tai galėtų būti tavo

Visa tai galėtų būti tavo

Autorė: Jami Attenberg

visa tai galetu buti tavoThe New York Times bestselerių autorė Jami Attenberg romane „Visa tai galėtų būti tavo“ tyrinėja vieną aktualiausių mūsų laikų temų – ką reiškia pakliūti į savo galia piktnaudžiaujančio toksiško vyro gniaužtus, kaip tokios pinklės gali įkalinti kelias šeimos kartas ir ar įmanoma iš jų išsilaisvinti.
Praeitis jau iš esmės nesvarbi, – norėjo pasakyti dukrai. Kokia prasmė gręžiotis į praeitį? Be to, skaudu.
Piktas ir bjaurus senyvas vyras Viktoras po širdies smūgio guli mirties patale. Vasaros karščių alinamame Naujajame Orleane jo baigties nekantriai laukia žmona, dukra ir marti. Sūnus nė neketina grįžti iš Los Andželo. Jo tėvas buvo blogas žmogus.
Aleksa atkakliai bando pasikalbėti su motina ir pagaliau išsiaiškinti, kokia iš tiesų buvo tėvų santuoka. Galbūt tada geriau supras save? Tačiau Barbara nekalbi kaip visuomet. Prisiminimus apie Viktorą ji mielai užrakintų sandėlyje su baldais, kuriuos pirkdama užpildė savo egzistenciją.
Garis blaškosi svetimame mieste taip pat ieškodamas atsakymų. Jo žmona Tvaila nesuvaldo raudos protrūkių ir desperatiškai tuština lūpdažių lentynas Naujojo Orleano vaistinėse. Visų gyvenimai išsiderinę taip smarkiai, kaip tik įmanoma. Ar yra vilčių kiekvienam jų prisikelti?

 
Savanoris bibliotekoje