Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Niekuo nepasitikėk

Niekuo nepasitikėk

Autorė: Debra Webb

niekuo nepasitikekŠiame pagaviame perkamiausių USA Today knygų autorės Debros Webb romane „Niekuo nepasitikėk“ bandydama ištirti dvigubą žmogžudystę ir rasti dingusią moterį detektyvė atkapstys ne vieną purviną paslaptį.
Neįprasta byla pasiglemžia visą detektyvės Kerės Devlin laiką ir jėgas. Blogesnio laiko tam būti negali. Jai nesiseka išbristi iš kartėlio persmelktų konfliktų su buvusiu vyru, o santykiai su paaugle dukra gerokai pašliję. Tikėtis naujojo partnerio – detektyvo Falko pagalbos taip pat neverta, nes jis nekelia pasitikėjimo.
Visgi bylą būtina išaiškinti: žudikas laisvėje, o besilaukianti moteris dingo. Ėmęsi darbo Devlin ir naujasis jos porininkas netikėtai ima traukti į dienos šviesą visas turtingiausių ir galingiausių Birmingamo miestelėnų paslaptis. Žingsnis po žingsnio Devlin artėja prie žudiko ir dingusios moters, kuri vis labiau panašėja į įtariamąją, o ne į dar vieną auką.
Bet staiga tyrimas pakrypsta visai netikėta linkme, nes paaiškėja nauji nusikaltimo motyvai, o jo dalyviai ima kelti grėsmę ir pačios Devlin šeimai. Ji nė nenumano, kokį pavojingą žaidimą žaidžia – privalo išsiaiškinti tiesą ir užkirsti kelią žudynėms, antraip visko neteks.

 

 
Savanoris bibliotekoje