Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Pasakyk, kad gailiesi

Pasakyk, kad gailiesi

Autorė: Melinda Leigh

pasakyk kad gailiesiTeisininkė Morgan Dein bando atsitiesti po skaudžios netekties – jos vyras kariškis žuvo Irake sprogus bombai. Metusi apygardos prokuroro padėjėjos darbą, su dukrelėmis grįžta į Skarlet Folsą pas ją užauginusį senelį. Aprimusi ir atgavusi pusiausvyrą, gauna ir puikų darbo pasiūlymą, tačiau likimas jai numatęs kitų užduočių.
Tą patį vakarą paaiškėja, kad dingo Morgan mergaičių auklė Tesa. Visai netrukus pati Morgan randa žiauriai nužudytos merginos lavoną. Įtarimai krinta Tesos vaikinui Nikui – į vakarėlį susirinkusi bendraamžių kompanija matė, kaip jiedu susipyko. Tačiau Morgan tiki, jog Nikas – su jos seneliu šachmatais žaidžiantis ir dukrelėms pasakas skaitantis kaimyno sūnus – negalėjo būti toks žiaurus. Ji nedvejodama aukoja karjerą prokuratūroje, kad galėtų apginti Niką ir rasti tikrąjį Tesos žudiką.
Morgan sprendimą tapti Niko advokate vietos bendruomenė sutinka priešiškai. Pagalbos ji gali tikėtis tik iš vieno žmogaus – buvusio policininko, o dabar privataus tyrėjo Lenso Kriugerio. Kadaise, dar mokykloje, jie buvo įsimylėję, tad sudėtingą žmogžudystės tyrimą lydi ir švelni seksualinė įtampa.

 

 
Savanoris bibliotekoje