Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Laisvės paieškos. Harry ir Meghan. Šiuolaikinės karališkosios poros istorija

Laisvės paieškos. Harry ir Meghan. Šiuolaikinės karališkosios poros istorija

Autoriai: Omid Scobie, Carolyn Durand

laisves paieskos2016 m. žinia apie besimezgantį visų numylėtinio britų princo ir amerikiečių aktorės romaną prikaustė pasaulio dėmesį. Naujienos apie Sasekso hercogą ir hercogienę – nuo sužadėtuvių, vestuvių ir vaikų gimimo iki pasitraukimo iš rūmų – masina skaitytoją, bet mažai kas žino tikrąją Harry ir Meghan istoriją.
„Laisvės paieškos“ pirmą kartą peržengia žiniasklaidos antraščių rėmus ir pasakoja nežinomas Harry ir Meghan bendro gyvenimo detales, išsklaido begalę gandų, persekiojančių hercogus abiejose vandenyno pusėse. Ši knyga pagaliau atskleidžia, kodėl jie pasirinko nepriklausomą kelią, ir įvardija priežastis, nulėmusias drastišką sprendimą atsisakyti karališkojo gyvenimo.
Omidas Scobie – Londone gyvenantis rašytojas, žurnalo „Harper’s Bazaar“ karališkojo gyvenimo temos redaktorius, „ABC News“ korespondentas, nuolatinis „Good Morning America“ programos dalyvis ir populiarios monarchijai skirtos tinklalaidės „The Heir Pod“ vedėjas. Vienas geriausių jaunųjų karališkosios narių gyvenimo ir labdaros žinovų, puikiai išmanantis Sasekso hercogų dalykinę veiklą.
Carolyn Durand – prodiuserė, rašytoja, beveik dvidešimt metų Londone nušvietusi Bakingamo, Kensingtono ir Klarenso rūmų veiklą ir kitus svarbius pasaulinės reikšmės įvykius. Ne kartą kalbino karališkosios šeimos narius, tarp jų ir princą Harry. Rašo „O, The Oprah“ „Elle“ žurnalams ir kitiems Amerikos bei Didžiosios Britanijos leidiniams.

 
Savanoris bibliotekoje