Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Seimo nario dovana bibliotekai – dvi dėžės knygų

Seimo nario dovana bibliotekai – dvi dėžės knygų

Didžiosios metų šventės – laikas, kai prisimename vieni kitus, sveikiname, keičiamės ir dovanojame dovanas. Ne išimtis ir prabėgusios savaitės.
Lietuvos Respublikos Seimo narys Valentinas Bukauskas švenčių proga pradžiugino ir Telšių Karolinos Praniauskaitės viešosios bibliotekos kolektyvą bei viso rajono skaitytojus įteikdamas dvi dėžes įvairaus žanro (mokslinių, grožinės literatūros, meno ir kultūros srities bei kt.) knygų.
„Skaitydami mes ugdome save, laviname protą. Įkvėptas Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės akcijos „Knygų Kalėdos“ nusprendžiau prisijungti ir aš. Akcija skatina bendrauti ir dalytis knygomis su tais, kuriems jų trūksta“, – perduodamas dovaną bibliotekai kalbėjo V. Bukauskas.


Telšių Karolinos Praniauskaitės viešosios bibliotekos darbuotojos, rinkdamosi knygas, jau iš anksto numatė, kur kokia knyga atras savo vietą vienoje ar kitoje rajono bibliotekoje.
„Dalinimasis ta knyga, kuri kažkuriam skaitytojui parodys naujus kelius, atvers platesnius horizontus, – puikus skatinimas skaityti. Skaitymas ne tik puikus laiko leidimo būdas, bet ir savotiška terapijos ir net tobulėjimo priemonė. Dėkojame Seimo nariui už knygas, manau, kad mūsų rajono bendruomenė jomis džiaugsis ir ras ko paskaityti“, – kalbėjo Telšių Karolinos Praniauskaitės viešosios bibliotekos l.e.p. direktorė Vida Urnikienė.

Donata Kazlauskienė

Nuotraukos

 
Savanoris bibliotekoje