Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos šventė Nerimdaičiuose

Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos šventė Nerimdaičiuose

Kovo 11 – ypatinga diena, jau dvidešimt devynerius metus mums skambanti brangiu  žodžiu – Lietuva. Ši diena kiekvienam iš mūsų svarbi šventė, tad neleiskime to užmiršti nei sau, nei mūsų artimiesiems.

                      Kovo 10 dieną Nerimdaičių miestelio bažnyčioje vyko Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienos minėjimas. Šventė prasidėjo šventomis mišiomis, kurias laikė parapijos klebonas Aloyzas Žygaitis. Po mišių miestelio tarybos, jaunimo ir bibliotekos iniciatyva vyko minėjimas, kurio metu eiles ir linkėjimus Lietuvai skaitė tikybos mokytoja ir tarybos narė Ina Vandzinskienė, 7 klasės mokinė Radvilė Kačinskytė ir istorijos mokytoja, vyr. bibliotekininkė Neringa Račkauskienė. Sveikinimo žodį tarė bendruomenės pirmininkė Audronė Gureckienė, priminusi, kad visos valstybinės šventės yra labai svarbios mūsų bendruomenei ir jas būtina paminėti. O kad šventė būtų dar spalvingesnė, visiems susirinkusiems buvo dalijamos trispalvės gėlės: geltonos, žalios, raudonos. Minėjimo metu skambėjo smuiko ir gitaros duetas, kurį atliko Evelina Petrauskaitė ir Rimgaudas Barauskis. Rimgaudas taip pat atliko bendrą dainą su mama Vilija Barauskiene.

                      Didžiuokimės, kad esame lietuviai, ir niekam neleiskime iš mūsų atimti to, ką mums suteikė tėvai ir seneliai. Ir prisiminkime, kad valstybę auginame kasdien ir kiekvienas. Visus su Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena!

Nuotraukos

 
Savanoris bibliotekoje