Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » ... » iki 2010 » 2009 01 10 Eitynės Klaipėdoje

2009 01 10 Eitynės Klaipėdoje

2009 01 10 Kviečiame bibliotekininkus į demonstraciją Klaipėdoje

 bibliotekininku

 

2009 m. sausio 17 d. iš Telšių išvyks autobusas į Klaipėdą, kur 12- 14 val. dalyvausime Klaipėdos mieste įvyksiančiuose mitinge bei eitynėse, siekiant atkreipti Lietuvos Respublikos Vyriausybės dėmesį į ekonominius, socialinius klausimus bei mokesčių kėlimą šalies gyventojams.

 Laukiame Jūsų nuomonių bei apsisprendimo važiuoti ir dalyvauti iki sausio 13 d.

Kontaktai: Tel.: 8 602 23 036, 8 444 52 533; Šis elektroninio pašto adresas yra apausogtas nuo spambots. Peržiūrėjimui reikia įjungti JavaScript.

 

 

Mieli Kolegos!

 

    2008 m. gruodžio mėnesį į Lietuvos bibliotekininkų sąjungą kreipėsi Klaipėdos profesinės sąjungos su kvietimu 2009 metų sausio 17 dieną (šeštadienį) dalyvauti Klaipėdos mieste įvyksiančiuose mitinge bei eitynėse, siekiant atkreipti Lietuvos Respublikos Vyriausybės dėmesį į ekonominius, socialinius klausimus bei mokesčių kėlimą šalies gyventojams.

    Pasitarus su LBS Klaipėdos. Tauragės, Panevėžio, Šiaulių ir Kauno kraštų aktyvu, nusprendėme paremti šią visų profesinių sąjungų iniciatyvą, pakviečiant į šį renginį iki 300 bibliotekininkų iš minėtų regionų. Jungtinė profesinė sąjunga paskyrė lėšas iš sukaupto Streikų fondo renginio dalyvių transportavimui.

Šis renginys svarbus mums tuo, kad  Lietuvos bibliotekininkų sąjunga 2008-12-30 LR Vyriausybei įteikė Prisistatymą deryboms dėl mūsų atlyginimų, bibliotekų šakos kolektyvinės sutarties sudarymo. Laukdami kol Vyriausybė paskirs įgaliotas institucijas ar asmenis deryboms vesti, turime parodyti savo vienybę, susitelkimą ir aktyviai bei skaitlingai dalyvauti sausio 17 dienos renginyje Klaipėdoje.

Kviečiame aktyviai dalyvauti! Kontaktai: mob. tel.: 8603 04195; el. paštas: Šis elektroninio pašto adresas yra apausogtas nuo spambots. Peržiūrėjimui reikia įjungti JavaScript.

 

Juozas Rimkus, Lietuvos bibliotekininkų sąjungos pirmininkas

 

 http://www.kpbiblioteka.lt/images/news/LRS.jpg

http://www.kpbiblioteka.lt/images/news/Leidimas_eitynems_ir_mitingui.jpg

 

 

 
Savanoris bibliotekoje