Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Apie mus » Svetainės elementai » Nekaltas melas

Apie mus

Nekaltas melas

Autorė: Nora Roberts

nekaltas melasNew York Times bestselerių autorė Nora Roberts supina skandalą, įžymybių paslaptis ir žmogžudystę į jaudinantį romaną apie Holivudą su jo labai nuodėmingais, tačiau labai įtikinamais veikėjais. Tai istorija apie legendinę aktorę, kuri žino per daug, ir jos pasirinktą moterį, kuriai lemta visa tai atskleisti...
Eva Benedikt — tikrų tikriausia kino deivė, kimaus balso sekso simbolis, turėjusi keturis vyrus ir visą būrį spalvingų meilužių. Dabar ji pasiryžusi išleisti atvirus memuarus, kurie iškart tampa tikru galvos skausmu Holivudo turtingiesiems ir galingiesiems. Tačiau Eva turi savų priežasčių.
Džiulija Samers nė nesapnavo, jog Eva Benedikt, Holivudo legenda, pasirinks ją savo biografe. Ir nors tai reiškia, jog ji ir jos dešimtmetis sūnus turės iškeisti savo ramų gyvenimą Konektikute į ryškias Beverli Hilso rampos šviesas, galimybė pernelyg viliojanti, kad atsisakytų. Tačiau Džiulija neįsivaizdavo, kokias tamsias paslaptis slepia Eva ir kaip toli gali eiti tie, kurie nori ją sustabdyti...
Tarp kitų gražių žmonių Evos aplinkoje sukiojasi jos mylimas posūnis, detektyvų rašytojas Polas Vintropas, — vaikas, kurio ji niekada negalėjo turėti. Vyras kunkuliuoja ryžtu atkalbėti Evą nuo minties apie memuarus ir kartu bando pažaboti netikėtai užgimusį geismą Džiulijai. Matydama, ko griebiasi Evos priešai, Džiulija sužino dar vieną tamsią garsios aktorės paslaptį. Būtent ji lemtingai pakeis jaunos moters gyvenimą.
Skandalai, įžymybių paslaptys, purvini žaidimai ir net žmogžudystės — visa tai slepiasi po žaižaruojančia Holivudo uždanga. Ar pasaulis pasirengęs apie tai išgirsti? Ar jam bus leista apie tai sužinoti?
N. Roberts puikiai supina pikantiškus kino žvaigždės pasakojimus ir besivystančią meilės istoriją.

 
Savanoris bibliotekoje