Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Moterys. 12 įkvepiančių istorijų

Moterys. 12 įkvepiančių istorijų

Moterys. 12 įkvepiančių istorijų

Autorė: Aušra Prasauskaitė

12 atvirų pokalbių su išskirtinėmis moterimis.
Stipriomis, ryžtingomis, talentingomis, įtakingomis, laužančiomis stereotipus ir visuomenės barjerus. Nors šios moterys skiriasi amžiumi, užsiėmimais, pomėgiais, gyvenimo būdu, bet jos visos – nesustabdomos. Tai ypatingos asmenybės, keičiančios Lietuvos ir pasaulio veidą, savo kūryba ar darbais įkvepiančios aplinkinius, darančios pasaulį geresnį ir gražesnį.
Aušros Prasauskaitės kalbintos moterys atskleidė savo istorijas, sėkmės receptus ir patirtų nesėkmių pamokas, padariusias jas tokias, kokios yra. Jos taip pat leido žvilgtelti į savo namus, darbus, širdžiai brangius daiktus ir pasidalijo asmeninėmis nuotraukomis.
Kaip Danai Ribas pavyko patekti į uždarą Izraelio deimantų biržos pasaulį? Apie ką svajoja bene garsiausia Lietuvos manekenė Edita Vilkevičiūtė? Kokius iššūkius kasdien sprendžia „Delfi“ vyriausioji redaktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė? Ką apie ateitį mano Holivudo režisierius ir didžiausias technologijų kompanijas virtualios realybės klausimais konsultuojanti Monika Bielskytė? Galiausiai, iš kur šios 12 moterų semiasi stiprybės, įkvėpimo ir ko galime iš jų išmokti mes?

 
Savanoris bibliotekoje