Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Kas tai - meilė ar priklausomybė

Kas tai - meilė ar priklausomybė

Kas tai - meilė ar priklausomybė

Autorė: Brenda Schaeffer

Daugelis klaidingai tapatiname meilės ilgesį atkaklias jos paieškas su pačia meile. Ši knyga daugybei žmonių padejo išbristi iš meilės priklausomybės, sumaišties ir įveikti savigriovą, kai siekdami pilnatviškų, sveikų santykių vis klaidžiojame tamsoje, o tikroji meilė lieka neišsipildžiusi.
Autore Brenda Schaeffer – sertifikuota priklausomybių specialistė, tarpasmeninių santykių psichoterapeutė, psichologijos mokslų daktarė, skaito paskaitas ir teikia praktines konsultacijas.
Knygoje remiasi daugiamete darbo su klientais patirtimi ir naujais meilės priklausomybės supratimo aspektais: kaip atpažinti meilės priklausomybę, kaip ją suvokti ir, svarbiausia, kaip iš jos išsivaduoti.
Sveikos ir liguistos meilės savybes autorė iliustruoja tikromis istorijomis, kurios skaitytojui padeda išsilaisvinti ir atrasti tikrajį, brandų artimumą. Pateikiama informacija apie priklausomo elgesio biologinį pagrindą, technologijų poveikį santykiams, taip pat gilinamasi į tai, kaip smurtas ir praeities traumos veikia polinkį į meilės priklausomybę.

 
Savanoris bibliotekoje