Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Mano vaikas nieko nevalgo. Kaip mėgautis maistu be rūpesčių

Mano vaikas nieko nevalgo. Kaip mėgautis maistu be rūpesčių

Mano vaikas nieko nevalgo. Kaip mėgautis maistu be rūpesčių

Autorius: Carlos Gonzalez

"Mano vaikas nieko nevalgo" - pirmoji serijos "Pabučiuok mane" knyga.
Daugelis tėvų mano, kad jų vaikai valgo per mažai. Tačiau gydytojas Carlosas Gonzalezas sugriauna šį mitą tvirtindamas, kad kiekvienas vaikas pats žino, kiek maisto jam reikia. Autorius sako: jokiais būdais negalima versti vaiko valgyti, tėvai turėtų tik pasiūlyti jam įvairaus sveiko maisto.
Verčiant valgyti dažniausiai viskas baigiasi ašaromis, taip pat formuojami blogi mitybos įpročiai, galintys turėti neigiamų padarinių ateityje.
Šioje knygoje "Mano vaikas nieko nevalgo!" Carlosas Gonzalezas pateikia mamų, skatinančių savo vaikus valgyti daugiau, pasakojimus, kurie padeda atsakyti į svarbius klausimus:
Kodėl mano vaikas nevalgo? Kiek jis turėtų suvalgyti? Ar reikalingas žindymo režimas? Kada kūdikiui pasiūlyti kieto maisto? Kodėl vaikai nemėgsta daržovių? Iš kur atsiranda valgymo baimės ir kaip jų išvengti?
Carlosas Gonzalezas, pediatras ir trijų vaikų tėtis, mediciną studijavo Barselonoje. Jis yra Katalonijos žindymo krūtimi asociacijos (ACPAM) įkūrėjas, veda žindymo kursus medikams, rašo knygas ir straipsnius apie vaikų auginimą.
Kitos serijos "Pabučiuok mane" knygos:
Pabučiuok mane. Kaip auginti vaikus su meile
Pabučiuok mane. Žindyti yra paprasta.

 
Savanoris bibliotekoje