Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Tavo antras gyvenimas prasideda supratus, kad gyveni tik kartą

Tavo antras gyvenimas prasideda supratus, kad gyveni tik kartą

Autorė: Raphaëlle Giordano

tavo antras gyvenimas prasidedaGyvenimas – lyg skrydis oro balionu. Norint skrieti aukštyn, reikia mokėti palengvinti krepšį ir per kraštą išmesti viską, kas kliudo kilti.
Istorija, įkvepianti keistis.
Rodos, Kamilė turi viską, kad būtų laiminga, tačiau nežino, kaip tuo naudotis. Paskendusi kasdieniniuose darbuose ir šeimos rūpesčiuose, ji jaučia tarsi jos gyvenimas eitų pro šalį.
Tačiau atsitiktinė pažintis su rutinologu Klodu viską pakeis. Jis pasisiūlo Kamilei padėti vėl pajausti gyvenimo džiaugsmą.
Ji turi suprasti, kad yra vienintelis žmogus, atsakingas už savo laimę. Kamilei reikia iš naujo apmąstyti savo vertybių sistemą ir išmokti kitaip žvelgti į gyvenimą bei įvykius. Sekdama Klodo nurodymais, ji žingsnis po žingsnio taps žmogumi, kurio neslegia kasdienybės našta, o gyvenimas tampa visavertis.
Knyga moko, kad reikia susitelkti į teigiamus dalykus, nusistatyti prioritetus, nekreipti dėmesio į smulkmenas. Konkretūs patarimai tekste išskiriami kitu šriftu, o jų sąrašas pateikiamas knygos pabaigoje.
Tai romanas, tęsiantis geriausias tokių knygų, kaip „Dievas visada keliauja incognito“ (aut. Laurent Gounelle), tradicijas, skirtas visiems, ieškantiems įkvepiančios, kasdienes problemas padedančios spręsti literatūros.

 
Savanoris bibliotekoje