Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Apgaulė

Autorė: C.L. Taylor

apgaule1Tai nenutiko netyčia...
Dėmesį prikaustantis, įtraukiantis, atmintin įstringantis trileris. Tobulas skaitinys knygų „Dingusi“ (Gone Girl) ir „Duktė“ (Daughter) gerbėjams.
Žinau, kad nesi Džeinė Hjus...
Džeinė Hjus turi mylintį draugą, darbą gyvūnų prieglaudoje ir nediduką namelį viename Velso kaime. Čia ji jaučiasi laimingesnė nei kada nors anksčiau, nors gyvena pramanytą gyvenimą. Džeinė Hjus iš tikrųjų neegzistuoja.
Prieš penkerius metus Džeinė kartu su geriausiomis draugėmis išvyko į kelionę, tačiau įsimintiniausios gyvenimo atostogos netruko virsti dviejų moterų gyvybes pasiglemžusiu košmaru.
Džeinė stengiasi atsikratyti praeities šešėlių, bet netikėtai pasirodo žmogus, žinąs, kas anuomet įvyko iš tikrųjų. Žmogus, pasiryžęs žūtbūt sunaikinti Džeinę ir viską, kas jai brangu...
Romano „Juodasis narcizas“ (Black Narcissus) interpretacija feisbuko kartai — tai puiki analizė, atskleidžianti, kaip lėkštas pavydas ir nesusipratimai išardo net ir tvirčiausias draugystes. Klaustrofobiškas, įtampos kupinas, kvapą gniaužiantis — lyg pasivėžinimas amerikietiškais kalneliais — ir spėliones kurstantis pasakojimas.

 
Savanoris bibliotekoje