Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

SUSITIKO „SKAITAU IR KEIČIUOSI“ KLUBO NARĖS

Vasario 6 d. į biblioteką rinkosi SKAITAU IR KEIČIUOSI klubo narės. Šį kartą jos dalinosi knygų –John ir Stasi Eldredge „Žavingoji“ ir Ann Voskamp „Visas tūkstantis dovanų“ – skaitymo įspūdžiais.

„Žavingoji“ – knyga, atskleidžianti moters sielos paslaptį, kviečianti moterį tapti ta, kas ji yra iš tiesų. Gyvenimas sunkus mergaitės širdžiai. Prisiminkime pasakas – piktadarys visada kėsinosi į Gražuolę. Moters gyvenimo istorija yra ilgo ir nuoseklaus pasikėsinimo į jos širdį istorija. Į ją kėsinasi tas, kuris žino, kuo ji galėtų būti. Jis bijo moters. Ir kiekvienoje istorijoje yra herojus. Pats Dievas ateina išgelbėti ir atkurti vidinę žavingąją moterį.

„Visas tūkstantis dovanų“ – knyga apie drąsą gyventi čia ir dabar, gyventi džiaugsmo kupiną gyvenimą. Ji kviečia pabusti ir pamatyti kasdienę Dievo malonę. Dėkodama už gyvenimą, kurį jau turi, Ann Voskamp atrado gyvenimą, kurio norėjo.

Atvirai ir nuoširdžiai kalbėjome apie jausmus, pasirinkimus, kasdienę praktiką. Smagu buvo pripažinti, jog mus jungia bendras ieškojimo troškimas, noras surasti, atpažinti save. Visos norime būti mylimos, suprastos ir laisvos gyventi tą gyvenimą, kuriam esame sukurtos ir pašauktos. Kiekviena atvėrėme savo surastus įrankius, padedančius kovoti su mūsų pačių neteisingais įsivaizdavimais, įsitikinimais apie save.

Šį mėnesį skaitysime Nick Vujicic knygas. 

Jei jums įdomu skaityti literatūrą, kuri augina vidinį žmogų, jei degate troškimu keisti savo gyvenimą, jei norite dalintis įspūdžiais ir išgyvenimais apie perskaitytą knygą, kviečiame į kitą klubo susitikimą. Jis vyks  kovo 6 d., pirmadienį, 10 val.

 
Savanoris bibliotekoje