Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

STARTAVO MOKYMAI SU PARTNERIAIS IŠ ISLANDIJOS

Vasario 7 d. Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešojoje bibliotekoje startavo mokymai „Vaikų ir jaunimo psichinės ir emocinės sveikatos gerinimo modelio diegimas“. Dalyvavo projektą vykdančio VšĮ Vaikų ir jaunimo centro „Džiaugsmo slėnis“ atstovai, savivaldybių atrinkti specialistai, projekto partneriai iš Islandijos.
Naujasis projektas parengtas ir įgyvendinamas, siekiant užtikrinti glaudesnius dvišalius Lietuvos ir valstybių donorių ryšius su partneriais iš Islandijos, Telšių, Mažeikių, Plungės ir Palangos savivaldybėmis.
Sveikinimo žodį tarė bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Vida Urnikienė. Pasidžiaugusi projekto reikalingumu, palinkėjo gero darbo ir motyvacijos projektą įgyvendinant.

Projekto tikslas – sukurti ir įdiegti veiksmingą metodų, integruotų paslaugų vaikams ir jaunimui kokybinę sistemą, adaptuoti projekto partnerių naudojamą darbo modelį. Bus siekiama pagerinti jų emocinę būklę, užtikrinant vaikų ir jaunimo gerovę.
Tikslinė grupė – 12–25 metų amžiaus vaikai ir jaunuoliai. Įgyvendinant projektą, bus siekiama efektyvaus paslaugų teikimo tokiems asmenims. Pokalbių kambariai veiks visose keturiose savivaldybėse (Telšių, Mažeikių, Plungės ir Palangos).

 

 
Savanoris bibliotekoje