Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

MANO ĮSIMINTINIAUSIA KNYGA. VIDA URNIKIENĖ

VIDA URNIKIENĖ, Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotoja

Austinas Kleonas „PARODYK, KĄ SUKŪREI!“

Knygą „Parodyk, ką sukūrei!“ perskaitęs, nepadėsi į šalį ir neužmirši. Tai knyga, kuri priverčia prie jos grįžti kelis kartus, mąstyti, mintyse pasiginčyti su rašytoju. Autorius Austinas Kleonas  per dešimt pagrindinių principų knygelėje atskleidžia, kaip būti atviram, dosniam ir drąsiam  menininkui, kūrėjui, iš kurio vogs kiti. Šis leidinys apie tai, kaip tapti atrandamam ir būti atrastam, kaip naudotis esamais pažinčių tinklais ir nešvaistyti laiko juos mezgant.

 Didelį dėmesį „New York times“ bestselerio „Vok kaip menininkas“ autorius ir šioje knygoje skaitytojams atskleidžia, kaip išlaisvinti savo kūrybiškumą, skatina pasidalinti kažkuo nauju kasdien, mokyti kitus tik to, ką žinai. Autorius išskiria John Cleese teiginį „Kūrybiškumas – tai ne talentas. Tai – darbo būdas“ ir prideda: „Nekalbėk tuščiai, viskas, ko reikia, – tai parodyk, ką sukūrei. Ir tam tau nereikia būti genijumi“. Autorius rašo: „Savojo balso nerasi, jei nekalbėsi“.

Menininkams, kūrėjams – ne tik profesionalams, bet ir mėgėjams, jeigu domina kūrybiškumo procesas, – rekomenduoju paskaityti šią knygą.

 
Savanoris bibliotekoje