Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » ... » 2012 » Pasaulinė pašto diena Gadūnavo bibliotekoje

Pasaulinė pašto diena Gadūnavo bibliotekoje

Pasaulinė pašto diena Gadūnavo bibliotekoje

Kiekvienos profesijos atstovai turi savo pasaulinę profesinę šventę. Pašto darbuotojai ją švenčia spalio 9 - ają. Pašto paslaugos reikalingos visiems - gyventojams, įmonėms, organizacijoms.

Ir bibliotekoje periodiniai leidiniai visada šalia knygų. Todėl šventes proga, į bibliotekoje surengtą popietę „ Išsiųskime truputį džiaugsmo ", pakvietėme mus aptarnaujančio Buožėnų pašto viršininkę Genovaitę Žalinauskienę. Viešnia mums papasakojo apie šiuolaikinio pašto paslaugas, kur galima ne tik užsiprenumeruoti leidinius, išsiųsti ir gauti laiškus, siuntas, bet ir pasinaudoti teikiamomis finansinėmis bei elektroninėmis paslaugomis. Taip pat išsamiai atsakė į rūpimus klausimus apie pašto siuntų siuntimo būdus, tarifus. Vaikus labiausiai domino siunčiamų siuntų pakuotės, matmenys, svoris, klausė, kaip teisingai užrašyti ant voko, kad siunčiami laiškai laiku pasiektų adresatą Lietuvoje ir kitose valstybėse.

Telefonu siųstos žinutės neprilygsta ranka rašytam, šiluma dvelkiančiam laiškui ar atvirukui. Paštas suteikia galimybę parodyti savo dėmesį ir meilę artimam žmogui. Todėl ir mes, padėkoję Buožėnų pašto viršininkei Genovaitei Žalinauskienei ir pasveikinę su 15 darbo metų pašte sukaktimi, visi susėdome prie stalo rašyti laiškų artimiesiems ir draugams.

Bibliotekininkė Gražina Narmontienė

Nuotraukos

 
Savanoris bibliotekoje