Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » ... » 2013 » VARNIAI.ŠVENTŲ KALĖDŲ BELAUKIANT...

VARNIAI.ŠVENTŲ KALĖDŲ BELAUKIANT...

Scenoje :literatūrinės – muzikinės programos atlikėjai

Mistika apgaubtą gruodžio 13 dieną (penktadienis!) Telšių K.Praniauskaitės viešosios bibliotekos Varnių filialo darbuotojos varniškius pakvietė į literatūrinę – muzikinę popietę „Belaukiant Kalėdų".

Į Kultūros ir jaunimo centro mažąją salę sugužėjusiems miestelėnams Telšių kultūros centro režisierė Giedrė Kavaliauskaitė – Butkė, bardas Romualdas Miškinis ir dainuojamosios poezijos atlikėja Dovilė Kudžiūtė padovanojo įspūdingą ir jausmingą programą artėjančių Šv.Kalėdų proga.

Aukštu meniniu lygiu atliekamų kūrinių emocinę – terapinę prasmę sustiprino išradingai ir spalvingai apipavidalinta salė ir jos scena (dizainerė - Giedrė Žeimytė).

Turiningą popietę paįvairino Varnių M.Valančiaus gimnazijos jaunųjų moksleivių pieštų kalėdinių atvirukų parodėlė.( Vadovė - mokyt.V.Junkurienė).

Dėkingi varniškiai muzikantams iš Telšių nepagailėjo aplodismentų , o renginio organizatorės – bibliotekininkės Vida Krenciuvienė ir Zita Macienė svečiams įteikė gėles ir atminimo dovanėles.

Šiltos ir jaukios popietės kuratorė bei rėmėja – Telšių savivaldybės viešosios bibliotekos direktorė Virginija Černiauskienė taip pat pelnė varniškių nuoširdžią padėką.

Stanislovas Genutis.

/ Varnių literatų būrelio „Lyra" pirmininkas/

Nuotraukos

 
Savanoris bibliotekoje