Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Organizacijų ligos ir jų gydymas

Organizacijų ligos ir jų gydymas

Autoriai: Ignas Staškevičius, Alisa Miniotaitė

organizaciju ligos ir ju gydymasDaugelis verslo bendrovių, viešųjų įstaigų ir kitokių organizacijų vadybininkų patiria sunkumų, burdami veiksmingus kolektyvus ir komandas bendriems tikslams. Ši knyga padės išvengti klaidų vadovams, direktoriams ir norintiesiems jais tapti, ją atsivertęs kiekvienas vedlys ras įžvalgų ir siūlomų organizacijos vystymo sprendimų. Du vadybos praktikai – Alisa ir Ignas – dalijasi patarimais ir diskutuoja apie pavojus, gresiančius komandų ir organizacijų sveikatai, įvairiausias įmonių negalias ir jų gydymo būdus.

Nedėkite šios knygos į „savipagalbos“ lentyną. Ji skirta reiklesniam skaitytojui.“ Alfredas Chmieliauskas, vienas ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto įkūrėjų.

Organizacijos – tarsi gyvas organizmas, patiriantis visas įmanomas augimo ligas. Serga jos ir tada, kai nustoja augti. Ligos ir krizės yra neišvengiamos, svarbu rasti gydytojų, kurie tas organizacijų problemas diagnozuotų ir parinktų tinkamą gydymą. O dar geriau yra patyrusiųjų išmintis, kuri padeda ligų išvengti.“ Elena Leontjeva, Lietuvos laisvosios rinkos instituto prezidentė.

Knyga yra gyva, pagrįsta ilgamečiais tyrimais, mąstymais ir praktika, aktuali organizacijų vadybai. Monografija parašyta gyva, įtraukia, aiškia, argumentuota kalba ir plačiai diskutuojant su pripažintais pasaulyje autoriais. Pagaliau knygą įdomu skaityti.“ Gintautas Mažeikis, Vytauto Didžiojo universiteto profesorius.

 

 
Savanoris bibliotekoje