Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Vaikams ir jaunimui » Laukinė simfonija

Laukinė simfonija

Autorius: Dan Brown

laukine simfonijaAr jūs esate pasiruošę nuotykiui?
Laipiodami po medžius ir skrosdami jūras kartu su dirigente Pele ir jos muzikalia draugų kompanija, sutiksite didžiulį mėlynąjį banginį, greituosius gepardus, miniatiūrinius vabaliukus ir grakščiąsias gulbes. Kiekvienas jų saugo paslaptį, kuria norėtų pasidalyti.
Keliaudami šios knygelės puslapiais atrasite staigmenas, kurias paliko dirigentė Pelė – besislepiančią zvimbiančią bitę, susimaišiusias raides, už jų slypinčias įvairias užuominas ir netgi užkoduotą žinutę skaitytojams!
New York Times bestselerių autorius Danas Brownas debiutuoja išmania, paslaptinga, muzikalia ir išskirtinai linksma knygele vaikams!
Dirigentė Pelė yra paruošusi vieną didžiulę simfoninę staigmeną!
Ar galite atspėti, ką ji sumanė?
Sekite šiame nuotykyje paliktomis užuominomis!
Ši knyga nėra įprasta. Tu gali IŠKLAUSYT (ne vien perskaityt ją!).
Nuskenuoji QR kodą telefonu. Orą pripildai muzikinių garsų. Danas Brownas yra nuostabus pasakotojas. Nuo trejų metų amžiaus pakerėtas žodžiuose slypinčių mįslių ir ritmų, vėliau savo literatūriniais, muzikiniais ir poetiniais atradimais pamėgo dalintis su suaugusiais ir mažaisiais knygų skaitytojais. Rašytojas tapo daugelio tarptautinių bestselerių autoriumi, įskaitant ir neįtikimą pasaulinį pripažinimą pelniusį romaną Da Vinčio kodas. O dabar autorius debiutuoja iliustruota knygele vaikams Laukinė simfonija. Šiuo metu Danas gyvena Naujojoje Anglijoje (JAV) su savo Labradoro retriveriu, vardu Vinstonas.
Susana Batori gyvena Budapešte, Vengrijoje, su savo širdies draugu Robertu ir kate Kamilla. Ji studijavo grafinį dizainą Vengrijos dailės akademijoje. Nuo 2013 m. Suzana dirba laisvai samdoma vaikų knygų iliustratore.

 
Savanoris bibliotekoje