Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Vaikams ir jaunimui » Superbotutės 2. Didžioji apgaulė

Superbotutės 2. Didžioji apgaulė

Autorius: Marius Marcinkevičius

superbobutes 2 didzioji apgauleNespėja superkomanda atsipūsti po įvykių Londone, o jau vėl laikas gelbėti pasaulį. Šį kartą neramios žinios atskrieja iš Rytų. Rusijoje dingsta prezidentas, o į jo vietą ateina apsišaukėlis, pavarde Generalovas. Tuo pat metu iš Kremliaus ima sklisti pavojinga spinduliuotė, keistai veikianti žmogaus smegenis. Ir tai dar būtų niekis, bet superbobutės sužino, kad Generalovas nori užvaldyti ir visą likusį pasaulį! Superkomanda vėl išsiruošia į žygį, kur jų laukia dar daugiau iššūkių ir pavojų: radioaktyvus ežeras ir jo gelmių pabaisa, mutantai, mechanotronai ir pats didysis ir baisusis Kremliaus monstras.

Ar pavyks superbobutėms nugalėti visas kliūtis ir įveikti pavojus, ar jos kris nelygioje kovoje su galingu priešu ir jo kariauna?.. Sužinosite perskaitę knygą „Superbotutės 2. Didžioji apgaulė“!

Siaubingai linksma istorija, kuri jau užkariavo ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų širdis, o ypač – močiučių ir jų mylimų anūkėlių. „Superbobutės” įtraukia net ir tuos vaikus, kurie teigia, kad nemėgsta skaityti. Šios knygos kupinos smagių juokelių, rimtų netikėtumų, veiksmo ir nenumatytų istorijos vingių. Knygos „Superbobutės” yra gausiai iliustruotos (nei vieno puslapio be piešinio!) ir vietomis panašios į komiksus, kuriuos taip mėgsta vaikai. Ši knyga privers nusišypsoti net ir didžiausius paniurėlius ir tikrai atitrauks vaikus nuo išmaniųjų telefonų!

 

 
Savanoris bibliotekoje