Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

ĮSTAIGŲ, DIRBANČIŲ SU JAUNIMU, BENDRADARBIAVIMO TINKLO SUSITIKIMAS

Kovo 6 d. bibliotekoje vyko įstaigų ir organizacijų, dirbančių su jaunimu, bendradarbiavimo tinklo susitikimas. Tikslas – kurti efektyvų tarpžinybinį bendradarbiavimą Telšių rajono savivaldybėje, siekiant spręsti jaunų žmonių (14–29 m.) problemas.

Susitikimą organizavo Telšių rajono savivaldybės administracija, vykdydama bendradarbiavimo ir partnerystės sutartį su asociacija Atviras Šiaulių rajono jaunimo centras ir įgyvendindama naują metodiką darbe su vaikais ir jaunimu bei projektą „Lengvi batai“.   

Telšių Karolinos Praniauskaitės viešajai bibliotekai susitikime atstovavo direktorė Jolanta Kaubrienė, Vaikų ir jaunimo aptarnavimo skyriaus vedėja Monika Lukoševičienė. Dalyvavo įvairių su jaunimu dirbančių įstaigų – Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato, Vaiko teisių apsaugos skyriaus, Jaunimo centro, Krizių centro, Dienos centro „Viltis“, Vaiko ir šeimos gerovės centro, Socialinių paslaugų centro, Švietimo centro, gimnazijų ir kt. – atstovai.

 Lektorius, mokymų vadovas – Nerijus Miginis, Vilniaus universiteto edukologijos magistras, daugiau kaip 15 metų vedantis mokymus neformaliojo ugdymo, vertybių ugdymo ir darbo su jaunimu temomis.

 

 
Savanoris bibliotekoje