Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

PARODA, SKIRTA TELŠIŲ CENTRO „VILTIS“ 30-MEČIUI

Kovo 7 d. Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešojoje bibliotekoje atidaryta paroda „Sustabdytos akimirkos bėgančiame laike“, skirta Telšių centro „Viltis“ 30-mečiui.

Biblioteka džiaugiasi kiekvienu Telšių centro „Viltis“ lankytojų vizitu. Tokie susitikimai visada ypač emocingi ir įkvepiantys. Ne veltui centro direktorė Irmina Dobilienė išreiškė pasigėrėjimo nuostabą: „Ar gali būti kas geriau už popietę, praleistą jaukioje aplinkoje drauge su kuriančiais draugais?“ Vadovė kiekvieną ragino rasti savo meninę išraišką. Ji dėkojo užimtumo specialistėms Rūtai Jonušienei, Jolantai Voronenkovienei ir Astai Veselienei už jų kasdienį triūsą ir centro lankytojų ugdymą.

Susirinkusius sveikino ir už ilgametę draugystę dėkojo bibliotekos darbuotoja Jolita.

Kūryba, įkvėpta kasdienybės. Nesvarbu, kokia jos forma: daina, šokis, grafika ar papjė mašė technika, siūlų grafika, dekoruotas indas ar metalo plastika... Stebėtina tai, kaip mokama gėrėtis, vertinti ir dalintis mažomis kūrybinėmis pergalėmis!

Daina piešiamomis emocijomis renginio žiūrovus džiugino centro lankytojai Ieva, Indrė, Eridana ir Kornelijus.

Paroda bibliotekos III a. bus eksponuojama iki kovo 31 d. Maloniai kviečiame.

„Kai aš atpažįstu ir susitelkiu ties kažkieno geromis savybėmis, aš leidžiu, kad tas gerumas laimintų mane“ (Mike Mason)

 

 
Savanoris bibliotekoje