Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka
Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

Į Pradžią » Naujos knygos » Suaugusiems » Diabeto kodas. Kaip natūraliai išvengti antrojo tipo diabeto ir jį įveikti

Diabeto kodas. Kaip natūraliai išvengti antrojo tipo diabeto ir jį įveikti

Autorius: Jason Fung

diabeto kodasŠiandien daugelis gydytojų, dietologų ir net diabeto specialistų mano, kad antrojo tipo cukrinis diabetas yra lėtinė ir progresuojanti liga, prilygstanti nuosprendžiui iki gyvos galvos, be galimybės būti paleistam lygtinai. Tačiau, kaip dr. Fungas atskleidžia šioje novatoriškoje knygoje, tiesa yra ta, kad antrojo tipo cukrinis diabetas gali būti visiškai pagydomas.

Aiškia ir įtikinama kalba knygoje dr. Fungas paaiškina, kodėl tradiciniai gydymo būdai, pagrįsti insulinu ar kitais gliukozės kiekį kraujyje mažinančiais vaistais, iš tikrųjų gali dar pagilinti problemą, didindami svorį ir net sukeldami širdies ligas. Autorius teigia, kad vienintelis būdas veiksmingai gydyti antrojo tipo cukrinį diabetą – tinkama mityba ir protarpinis badavimas, o ne vaistai.

Diabeto kodas“ – be abejonės, provokuojantis, bet kartu praktiškas […] ir aiškus planas, pagal kurį kiekvienas gali kontroliuoti cukraus kiekį kraujyje, sveikatą ir gyvenimą.“ Dr. Willas Cole’as, knygos Intuitive Fasting autorius.

 

 
Savanoris bibliotekoje