Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

KLUBO „SKAITAU IR KEIČIUOSI“ NARĖS APTARĖ KNYGAS

Kovo 6 d. į biblioteką rinkosi skaitytojų klubo „Skaitau ir keičiuosi“ narės. Mėnesį skaitėme Niko Vujičičiaus (Nick Vujicic) knygas, o šiandien dalinomės įspūdžiais.
Šis žmogus – puikus įkvėpimo pavyzdys viso pasaulio žmonėms, kviečiamas į seminarus, kalba didelėms auditorijoms apie tai, kaip įveikti kliūtis ir įgyvendinti svajones. „Gimiau be galūnių, tačiau tai manęs nevaržo, – kalba autorius. – Atradau laimę, kai suvokiau, jog esu tobulas Nikas Vujičičius, kad ir kiek trūkumų turėčiau. Esu Dievo kūrinys, sukurtas pagal Jo man numatytą planą. Tačiau nesakau, kad nebūtų galima ko nors pataisyti. Visada stengiuosi būti geresnis, kad galėčiau geriau tarnauti Jam ir pasauliu!”
Ši knyga turbūt nė vieno nepaliko abejingo. Daugelį įkvėpė ir privertė susigėsti dėl kiekvieno murmėjimo ir nepasitenkinimo. Perskaitęs autoriaus mintis, nebegali sau leisti pasiduoti.

Jei jums įdomu skaityti literatūrą, kuri augina vidinį žmogų, jei degate troškimu keisti savo gyvenimą, norite dalintis savo įspūdžiais ir išgyvenimais apie perskaitytą knygą, kviečiame į kitą klubo susitikimą. Jis vyks balandžio 3 d. 10 val.

 
Savanoris bibliotekoje