Telšių rajono savivaldybės Karolinos Praniauskaitės viešoji biblioteka



daiktu bibl

krastieciu galerija su ep

Kraštiečių galerija

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skaitytojui

Jaunimo literatūrinių kūrinių konkursas

7kalva


 

Naujienų archyvas

Darbuotojo meniu

RUGILĖ ČEKAITĖ KANDIDATUOJA TAPTI ŽEMAITĖS GIMNAZIJOS MOKINIŲ PREZIDENTE

Vasario 5 d. Telšių Karolinos Praniauskaitės viešosios bibliotekos skaitykloje lankėsi Rugilė Čekaitė, kandidatė į Telšių Žemaitės gimnazijos mokinių prezidento postą, ir jos rinkiminė komanda. Viešnagės metu visi ne tik skaitė čia esančią spaudą, bet ir užvedė diskusiją apie kandidatės išsikeltus tikslus, kurių siektų būdama mokyklos prezidente. Rugilė supažindino su kiekvienu savo komandos nariu.

Pasak kandidatės, komandą rinkosi atsakingai, labiausiai atsižvelgė į kiekvieno žmogaus vertybes. Savo pasirinkimu ji džiaugiasi, nes turi galimybę pažinti ir dirbti su ypatingais, talentingais, palaikančiais bei sąžiningais mokiniais, kurie mokosi jos mokykloje.

Pati Rugilė yra veikli, pagal galimybes savanoriauja, jau dvyliktus metus šoka Telšių kultūros centro kolektyve „Vėlunga“, savo mokykloje veda renginius.

Prezidentės posto siekia vedama tikslo gerinti psichologinę mokinių būseną.

Paklausta, ar mėgsta skaityti ir ar dažnai skaito, Rugilė atsakė, kad tai yra jos kasdienybė. Nors ir kaip pažengusios informacinės technologijos, knygų ir spaudos skaitymas turėtų būti kiekvieno išsilavinusio žmogaus kasdienybė.

Rugilė džiaugėsi gražia ir jaukia skaityklos atmosfera, spaudos gausa. Tad kviečia visus bendraamžius dažniau leisti laiką bibliotekoje: čia galima ne tik rasti naujausios informacijos, bet ir maloniai pabendrauti su draugais.

 
Savanoris bibliotekoje